Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor E322...
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor...
Plastový pohárek na Eclair dezerty. Objem: 120 ml Rozměr: 13,7 x 3,7 x...
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322...
Kypřící prášek (ammonium bicarbonate), známý jako cukrářské droždí,...
Složení: čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, koncentrované...
Složení: bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko,...
Složení: čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, koncentrované...
Složení: cukr, plně hydrogenovaný rostlinný tuk,(palmojádrový), kakaový...
Složení: cukr, plně hydrogenovaný rostlinný tuk,(palmojádrový), kakaový...
Složení: cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota,...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Obsah kakaové sušiny min. 70,5% Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové...
Kandované třešně 3 barev jsou kalibrované, odstopkované a vypeckované třešně vyrobené procesem pomalého kandování.Díky své příjemné barvě mají využití zejména v cukrářské a pekařské výrobě, kde se používají k dekoraci dortů, dezertů a zákusků.Jsou velice oblíbené při výrobě vánočního pečiva.
Kandované černé třešně amarene kalibrované, odstopkované a vypeckované třešně vyrobené procesem pomalého kandování.Svou krásnou až fialovočernou barvou se hodí zejména na dekoraci cukrářských dortů, dezertů a také na zdobení vánočního pečiva.
Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker pochází z ostrova Madagaskar a je té nejvyšší kvality. Plody vanilky zrají 7-8 měsíců, poté se ručně sklízejí a nechávají na slunci vysušit. Přísné kvalitativní požadavky a kontrola zaručují kvalitu Vanilkových lusků Bourbon Dr.Oetker. Použití: 1 Vanilkový lusk Bourbon se používá dle konkrétního receptu na 500 ml...
Hladký, kaštanový krém Marrons je vyrobeným namletím výběrových kaštanů naložených v glukózovém sirupu, ručně sklizených v Italských kaštanových lesích. Jedná se o kaštanový krém smíchaný s ostatními složkami ve vakuovém prostředí. Následně je balený do skleněné dózy. Ideální do náplní, krémů, ganache, jogurtů, veškerých dezertů a nepostradatelná pro řadu...
Marrons glacés mignon jsou výběrové naložené kaštany nejvyšší kvality, které se sklízí ručně v italských kaštanových lesích.Jsou vyjímečné díky pomalému procesu kandování a potahovaní jemnou cukrovou glazurou od největších mistrů cukrářů. Tato delikatesa má svou historii, která si zaslouží být ochutnána. Díky své specifické kaštanové chuti se používají...