Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor E322...
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor...
Plastový pohárek na Eclair dezerty. Objem: 120 ml Rozměr: 13,7 x 3,7 x...
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322...
Kypřící prášek (ammonium bicarbonate), známý jako cukrářské droždí,...
Složení: čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, koncentrované...
Složení: bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko,...
Složení: čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, koncentrované...
Složení: cukr, plně hydrogenovaný rostlinný tuk,(palmojádrový), kakaový...
Složení: cukr, plně hydrogenovaný rostlinný tuk,(palmojádrový), kakaový...
Složení: cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota,...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Obsah kakaové sušiny min. 70,5% Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové...
Použití: Obsah sáčku vsypeme za stálého míchání do 200 ml horké tekutiny (vody, ovocné šťávy, kořeněného vývaru). Po rozpuštění přidáme 200–300 ml studené tekutiny. Takto připravenou směs použijeme buď na aspik nebo tlačenku. V případě dezertů lijeme zchladlou směs na studený korpus až tehdy, jakmile začne želírovat. Hotové výrobky necháme ztuhnout v...
Tento sprej umožňuje pokrýt cukrářský produkt stejnoměrnou a tenkou vrstvou želatiny. Složení: voda, glukózový sirup, zahušťovadlo agar-agar, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervant sorban draselný