Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: nerez Rozměr: 78x56mm Výška...
Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor E322...
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor...
Plastový pohárek na Eclair dezerty. Objem: 120 ml Rozměr: 13,7 x 3,7 x...
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322...
Kypřící prášek (ammonium bicarbonate), známý jako cukrářské droždí,...
Složení: čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, koncentrované...
Složení: bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko,...
Složení: čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, koncentrované...
Složení: cukr, plně hydrogenovaný rostlinný tuk,(palmojádrový), kakaový...
Složení: cukr, plně hydrogenovaný rostlinný tuk,(palmojádrový), kakaový...
Složení: cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota,...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Obsah kakaové sušiny min. 70,5% Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové...
Prohlédnuté produkty
Farcitura - hustá lesklá glazura se...
10640
Nový produkt
Farcitura - hustá lesklá glazura se zrcadlovým efektem určená pro dorty a cukroví na dekoraci, jako poleva nebo pro ochucování krémů. Je určena k okamžitému použití jako náplň a dekorace dortů, dezertů i jiných cukrářských výrobků.
1 Položka
Upozornění: poslední kus skladem!
Složení: cukr, glukózový sirup, voda, jahodové pyré (5%), zahušťovadla (E440ii, E407, E341ii), výtažek z černé mrkve a světlice barvířské, kyselina askorbová (vitamín C), regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervant E202, aroma. Může obsahovat stopy mléka.
Použití: Zahřejte polevu na 40 - 45°C v mikrovlnné troubě nebo vodní lázni, jemně promíchejte, dbejte na to, aby poleva neabsorbovala vzduch. Poté polevou přelijte cukrářský výrobek.