Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: nerez Rozměr: 78x56mm Výška...
Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, emulgátor E322...
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor...
Plastový pohárek na Eclair dezerty. Objem: 120 ml Rozměr: 13,7 x 3,7 x...
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322...
Kypřící prášek (ammonium bicarbonate), známý jako cukrářské droždí,...
Složení: čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, koncentrované...
Složení: bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko,...
Složení: čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, koncentrované...
Složení: cukr, plně hydrogenovaný rostlinný tuk,(palmojádrový), kakaový...
Složení: cukr, plně hydrogenovaný rostlinný tuk,(palmojádrový), kakaový...
Složení: cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota,...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu...
Obsah kakaové sušiny min. 70,5% Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové...
Prohlédnuté produkty
Velkou předností použití Sandry...
Nový produkt
Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu. Díky své specifické barvě se hodí pro výrobky amerického stylu „Red Velvet“. Možné je její samostatné použití s pouhým dozdobením povrchu, jako je tomu například u výrobků typu „Cupcakes“ neboli košíčků. Roládové pláty ze Sandry VELVET jsou pružné a ohebné. Korpusy z této hmoty jsou šťavnaté, mají kompaktní a hladký povrch.
4 ks
Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřicí látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma
Dortový korpus Velvet: 500 g Sandra Velvetu, 325 g vody, 90 g oleje
Velvet pláty: 500 g Sandra Velvetu, 267,5 g vody, 90 g oleje, 80 g vaječného tekutého obsahu
Velvet sušenky: 500 g Sandra Velvetu, 180 g másla, 100 g čokoládových dropsů, 50 g cukru