Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Želatina

Nejprodávanější produkty

  • Dino I.
    Dino 1.

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    26,00 Kč
  • Dino III.
    Dino 3.

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    26,00 Kč
  • Dino IV.
    Dino 4.

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    26,00 Kč
  • Dino V.
    Dino 5.

    26,00 Kč
  • Stromek
    Stromek

    Obsah sady: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    50,00 Kč
  • Dino II.
    Dino 2.

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    26,00 Kč
  • Hvězdička nepravidelná velká
    Hvězdička nepravidelná velká

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: nerez Rozměr: 78x56mm Výška...

    25,00 Kč
  • Auto nákladní bez nákladu - velké
    Auto nákladní bez nákladu - velké

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: nerez Rozměr: 76mm

    25,00 Kč
  • Loď
    Loď

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    25,00 Kč
  • Sob SM M
    Sob SM M

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: nerez Rozměr: 58mm

    25,00 Kč

Nové produkty

Prohlédnuté produkty

Plátková želatina 20g Zobrazit větší

Plátková želatina 20g

16104

Nový produkt

9 ks

44,80 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Použití: Potřebný počet plátků namočíme do vlažné vody na 5 minut, poté vodu slijeme a želatinu důkladně vyždímáme.

Použijeme-li želatinu do teplých surovin, ihned se rozpustí (omáčky, ke ztužení lehkých krémů a šlechačkových mouse s nižším obsahem tuku).

Chceme-li želatinu použít do studených dezertů, nejprve ji namočíme a necháme nabobtnat cca 5minut, poté ji důkladně vyždímáme, dáme do misky, rozehřejeme v mikrovlnné troubě nebo v kastrůlku a důkladně mícháme, než se rozpustí. Nesmíme ji přehřát, pouze rozpustit!!

Dále želatinu přidáme za stálého míchání do studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, do aspiků). Poté uložíme do chladu na 2-3 hodiny.